Sök
Stäng denna sökruta.

Dubbeltumme!

Ibland älskar jag mitt jobb och ibland så ÄLSKAR jag mitt jobb. Just nu gäller det sistnämnda. Befinner mig på Playitas på träningsresa i fem dagar.

Vi ska skriva om träningsresor och jag fick chansen att följa med. Har kikat lite på Playitas innan, för  triathlonförbundet ordnar resor hit men det har inte blivit av att jag åkt innan. Men nu är jag här. Mellan jobb ska jag försöka känna på miljön. Idag hann jag bara med 50 meters poolen. Löjligt härligt att simma utomhus. Drog igenom några teknikövningar och sedan 10 st 50 meter på 90%, lika lång vila mellan seten som det tog att simma dem. (Dagsformen sa +- 50 sekunder på varje)

50 meters poolen. Me like. Den får dubbeltumme av mig.

Golfbanan skiter jag rätt hårt i, men bergen och de fina vägarna är ett måste att testa i veckan.

Chefredaktören gillar läget.

Vi är drygt 90 stycken tränande här den här veckan.

Ser fram emot de här dagarna som bara den. Imorgon ska vi yoga, simma, sprinta med Robert Kronberg och Mustafa Mohamed. Förutom att fota och jobba med vårt vanliga jobb framför datorerna. Men att sitta några timmar framför en dator när man vet att bara jag gör klart det här så får jag gå ut i solen och simma det är lyxigt. Jag älskar träningsresor!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Dubbeltumme!

    1. Det är verkligen alla slags människor här. Inte som jag säger. Det är elittränande, det är motionärer, det är de som aldrig tränat och de som aldrig tänkt träna (ok, inte så många av de sistnämnda) Men det är unga, gamla, och allt från anorektiska till överviktiga. Det som alla har gemensamt är att det antingen vill boosta sin vanliga träning eller kickstarta sitt “nya” liv. Det är folk från hela världen, men just den här veckan är det mest svenskar. Instruktörerna jag tränat för har varit bra, men jag har inte hunnit med så många, återkommer!

  1. Haha, jag gillar mitt jobb riktigt bra, men det går knappast att jämföra med ditt!:) Har också funderat på Playitas, får köpa tidningen sen och läsa vad ni tyckte 🙂

  2. Las Playitas is da shit! I våras coachade jag ett gäng som körde Challengetävlingen och på Las Playitas har man grymma träningsförutsättningar. Själva ön är ju inte så sprudlande som Mallis men det är varmare och vädret är säkrare.

    2012 coachar jag 10-17 januari och 10-17 april med avresa från Göteborg vid båda tillfällena.
    /Lars

  3. Näee Sofie – inte rättvist (jo kanske lite ändå). Kan meddela att Drängsjön är becksvart och svinkall, klorvattnet i Söra gör att ansiktet skrynklar ihop sig som på ett russin, cykelbanan ut mot Skärgårdsstad vindpinad och gymmet är smockfullt med grabbar i toppluva, hörlurar och tunga guldkedjor. Jag är mao inte alls bitter på att du får glida runt i härligt friskt azurblått vatten. Du är allt en riktig liten gourmettriathlet du :-). Njut i full drag, boosta och så syns vi allihopa 0630 en mörk kall onsdagsmorgon i Söra simhall. /Drängsjönsdemonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *