Search
Close this search box.

75 meter max och kafferep i poolen

Vaknade tidigt och insåg. Inga barn = jag kan dra iväg och simma med HA-gänget. Behövdes inte mycket övertalning för att jag skulle hoppa upp. Sova kan jag göra nästa vecka! Yvonne, Erika och jag = grymmaste banan idag!

Mitt pass började med att min simmössa gick sönder. Coach Mike tvingade Henrik från Puppy TS att skänka sin mössa till mig. Stort. Inte för att jag simmade så mycket snabbare i den, men ändå. Jag fick låtsas att jag var en grym Puppy TSare under 90 minuter.

Dagens pass:
07:15 Coachen körde pep talk
”Stand Tall. Don’t Think Small. Don’t Get Your Back Against The Wall” // “Girls With Guns” Tommy Shaw
07:25 WARMUP Fem minuter lugnt
07:30 GET READY 25 relax, 25 teknikspurt (vila 8-12 sek)
07:35 FIRST BLAST. 75 meter så snabbt du kan!
07:50 Serie 1 KUNG-FU KICKING. Fenor om ni har eller hittar lämplig storlek. Variera fjäril- och frisimskick på mage, rygg och sida i ett konditionstempo. Sök bra vattenläge och energisnål simning. Bästa serien i vår bana! Vi tog varsin platta och la oss tre i bredd och hann prata igenom allt man vanligtvis hinner på ett kafferep. Sedan vet jag inte hur vanligt det är att man pratar igenom träningsresor, småskador och mål för 2012 under andra kafferep.
08:05 SECOND BLAST 75 meter så snabbt du kan!
08:20 THE MIKE TYSON SPECIAL 5 minuters simning: 25 med knuten näve, 25 vanlig simning. Lugn fart!
08:27 THIRD BLAST 75 meter så snabbt du kan!
08:40 BACKSTREET BACKSTROKE Simma dubbelarmtagsrygg med bröstsimskick.
08:45 PLUNGE OF THE DAY. Tävling. Ett frånskjut från kanten. Den som kom längst vann.

Delar av simgänget. Här hänger de vid kanten medan fyra andra simmar 75 meter så snabbt de kan. (Gissa vem som blev avtvingad sin mössa.)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *