Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa fredagen!


Medborgarhuset, husmorsgymnastik 1949.

Under träningspasset på fredagen så bjöd Katti in mig till öppningen av en ny utställning. Stockholms Allmänna Gymnastikavdelningar, Saga fyller 100 år. Så istället för fredagmys i förorten så hamnade jag på mingel på Idrottsmuseet.

David Svantesson från Saga visar upp senaste gym-maskinen. En damsadel som drivs med hjälp av en ångmaskin.

Jag sa hej, hej till Blossom.

Var tvungen att få en kram av Arne Tammer innan jag gick vidare.

Sedan var det liksom lika bra att ta ett glas champagne (eller två) tillsammans med Katti för att fira att vi haft en så bra fredag. Och så fick vi höra att Nadja &co var två kvarter bort så då var det liksom lika bra att gå dit och ta en strawberry daiquiri (eller två) med dom. Bästa fredagen på läääänge! Bra träning och en helt oväntad utekväll! Somnade lycklig!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ HEJ HÖFTEN!

Nu blir det julkalender i 24 dagar. Har samlat önskeinlägg så häng på. Men just imorgon ska jag göra lika många benböj, armhävningar

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *