Sök
Stäng denna sökruta.

Magnus & brudarna

Åh, vad jag älskar när man säger till några vänner “Fredag 11.30. Träning. Kom” Och ett gäng favoriter tar sig tid. Vi visste inte vad som skulle hända, bara att det skulle bli bra.
Och bra blev det. Ann-Sofie, Katti, Boel, Annika, Sara, Magnus, Nadja och jag!

Värmde upp genom att springa ner till Karlbergs hinderbana. Några rörlighetsövningar senare så drog Magnus igenom den här cirkeln. Tre stycken skulle göras.

Sex pull-ups. Under och över hinder. Hoppa över gummisnoddar, kräla under grummisnoddar, björngång och 20 benböj. Tre varv låter lite, men jag lovar, det kändes inte lite.


Ann-Sofie kör chins och Magnus stöttar.

SuperSara drar sig upp.

Avslutade med bålstabilitet och ett vansinnigt roligt, jobbigt och bra pass var över. Stort tack för bästa fredagen på länge, länge. Mer sådant i livet, tack!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Magnus & brudarna

    1. Rätt tänkt! Kul att du hängde på och starkt jobbat på passet, du såg ju helt oberörd ut medan jag ville lägga mig ner och räkna moln under delar av vår timme. Ses på lördag – då blir det kul igen 🙂

  1. Supertack gänget. Grymt kul och jag inser hur mycket jag behöver just detta. Var det bara jag som fick dunderträningsvärk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *