Sök
Stäng denna sökruta.

Armar gjorda av trögt flytande gele

Idag träffade jag Magnus. Han började med att kika på mitt knä som sa tack, men nej tack i lördags. Konstaterade en släng av löparknä och blahahahahaaa. Slutade lyssna för att han körde ner sin armbåge i min höft.

Kände mig utvald och speciell, tills jag såg att Piggelina fått samma behandling häromdagen. Hon skrev ett bra inlägg om just löparknä för ett tag sedan. Jag kan skriva under på alla de övningarna.

Jag blev ordinerad ett gäng stretchövningar och så var det det där med att lägga om mitt löpsteg så jag blir lite mer som Mr Pose. Det ska visst också göra att jag aldrig mer kommer ha problem. (Nu säger vi alla tillsammans hallelluja!)

Sedan kan man tro att jag skulle vila lite, men NEJ. Då var det dags för ÅTTA varv av det här:

Fem marklyft, tio chins och 20 “mountainclimber”. Det där i mitten, det kan jag inte göra en av så Magnus fick lyfta upp mig om och om igen. (Jag tror han blev mer trött än jag.) Fast det är jag som har blåsor på händerna och armar som känns som de är gjorda av trögt flytande gele.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Armar gjorda av trögt flytande gele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *