Sök
Stäng denna sökruta.

CXWORX


Var på ett CXWORKS pass på lunchen. Det är ett förkoreograferat corepass (mage/bål). 30 minuter. Och 30 minuter räcker!

Jag skulle säga att det är perfekt i kombination med ett konditionspass. 30 jobbiga minuter som känns i mage, rygg, höfter men också lite överkropp. Men det är rätt tuffa övningar så lyssna på kroppen (läs känns det i ryggen istället för magen så ta en paus eller gör en enklare övning).

Har någon fler testat? Vad tycker ni?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *