Sök
Stäng denna sökruta.

Grymt cirkelpass


Idag var vi extra många på vår måndagsträning. Förlagskoordinator Johanna och praktikant Nina hängde på.

På bilderna ser vi först hela gänget, sedan en av våra uppvärmningsövningar. Gummiband just under knäna på rygg. Jobba ut med knäna 10 gånger, håll tio sekunder, jobba ut och så vidare till baken bränner så du vill kasta vatten på den. Och på den sista bilden så är vi mitt i en av våra cirklar. Se film med kort genomgång nedan:


Här är en skön uppvärmning som vi gör rätt ofta. Börja i armhävningsposition, kliv fram med en fot i taget utanför fötterna. Upp med armarna och med så rak rygg som möjligt reser man sig upp. Ner igen, bak med ena foten, bak med andra foten. För mig är det en rejäl utmaning att få upp bröstet, jag vill gärna tippa fram.
Här bloggar Anna-Lena om passet, där kan ni läsa bättre övningsbeskrivningar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Grymt cirkelpass

    1. Jag säger bara upp ner upp å ner.
      Ditt inlägg om måndagen kan vara ditt bästa ever. (fast då jämför jag inte med Bajsie, hon är fortfarande bäst)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *