Search
Close this search box.

Bonusintervaller


Hej, hej ska du med och springa?
Jag ÄLSKAR att min syster flyttat så nära mig att hon ringer och frågar om jag ska med på ett spontanpass. Sprang en vända. Efter ett spår, genom en skog, upp på en kulle och runt den.

Med en kilometer kvar hem så körde vi klassiska intervallerna “maxa mellan två lyktstolpar och jogga mellan två, maxa igen …”. Säkert inte vetenskapligt de bästa, men f*n vad roligt! Lisa springer lite snabbare än mig så det är grymt när jag får jaga henne.

Jag gillar verkligen min Garmin, men på allvar. Exakt hur länge kan det ta att lokalisera satelliter? För länge enligt mig.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bonusintervaller

 1. Hey du har bästa maratiden nu, du är bäst på att springa. Grymt bra pass igår, tackar för att du pratar så att jag glömmer att jag är trött. 🙂

  1. Ja, det är sant. Ska tänka på mitt fantastiska marathon på just under fem timmar. PB 04:59:14. Nästan elit kan man säga. Mohahaaaaa…

 2. Håller med om att det är segt att lokalisera satelliterna…man skulle nästan hinna få tag i en stjärnkikare själv och lokalisera de visuellt innan klockan gjort det:S

  1. Att man ska göra allt själv. Tror du Sune har en stjärnkikare i något garage som vi kan ta ner och lösa problemet med?

  1. Ah, gillar tanken. Ska tänka så nästa gång.
   Kom att tänka på en kompis som gav mig rådet att se på “den snurrande bollen” som tyvärr dyker upp på min dator ibland är en badboll som jag ser på himlen på en badstrand där vågorna kluckar i bakgrunden …

  1. Men det är sååååå svårt att vara still när allt utom satelliterna är är klart och lokaliserat. Jag försöker komma ihåg att slå igång den och lägga ut den medan jag byter om – då brukar den vara klar samtidigt som jag knyter skorna… Otålig. Jag? Näe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *