Sök
Stäng denna sökruta.

Inget nytt under solen


Idag. Inget nytt, fantastiskt eller speciellt att berätta. Tog tidigt tåg till jobbet. Signalfel. Åkte långsamt tåg till jobbet. Tränade en timme. Styrka och Tabataintervaller (20 sekunder max, 10 sekunder vila åtta gånger) på roddmaskinen. Hämtade barn. Skjutsade barn till konståkning. Middag. Mys. Kvällsmat. Nattningsmys. Jobb. Hittade fler bilder från en annan inte fullt lika vanlig dag. Kalmar triathlon 2011 har lagt ut fler foton. Godnatt.


SPIF:are i samtal under de där magiska minuterna mellan Sveriges nationalsång och start-tutan. Och nedan ett gång klubbkompisar på banan.


Ett helt inlägg utan en enda bild på mig (ok, min rygg är med två gånger). Känns på något sätt talande för den här dagen. Foto: Torjus Dahl

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *