Sök
Stäng denna sökruta.

Peace, love & skydiving


Efter ÖtillÖ-träningen igår åkte hela familjen till Gryttjom och Gryttstock. Gryttstock är fallskärmshopparnas Woodstock, en återkommande happening. Och det var härligt även i år. Som jag sagt innan, det är en magisk samling människor som håller till ute på fallskärmsfält världen runt. Igår var vi 100, 200, 300 (?) fallskärmshoppare som väntade på bättre väder för att sedan ge upp och gå direkt på partyt. När man tittar sig runt på dansgolvet så ser man 18-åringar, 28, 38, 48, 58-åringar stå och hoppa sida vid sida. Och jag har hittills aldrig varit med om ett bråk på en fallskärmsfest. Det är alltid peace, sky, love and music, men extra mycket i helgen.


Var tvungen att ta med den här bilden också, bägge snattade från Facebook. Det var bara väldigt roligt när man kikade på Peacebilden högst upp, klickade på pil höger och kom direkt till den här. Två av mina bästa vänner, Sofia och MaratonMarco på Midnattsloppet förra lördagen och på Gryttstock igår. De verkar ha ett bra liv. Och jag med. Tack!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”Peace, love & skydiving

 1. Jag har precis lärt känna lite fallskärmshoppare och har verkligen förstått att det är det där med kärlek och himlen och allt vad det innebär. I bästa (värsta??) fall kommer jag kanske få testa på det på söndag om det finns några hopp-platser över. Nervöst!!

  1. Åh, vad roligt. Är det i Gryttjom eller någon annanstans?
   Hoppas vi ses på söndag! Kan jag så hänger jag med dig i luften. Får ta och låna en kamera så jag kan dokumentera till din blogg då, man brukar vara extra snygg i frifall 🙂

   1. Hallå igen 😀 Jag vet inte om det är i Gryttjom, det ska vara i Västerås om det blir av, är det samma sak?

    Haha får jag mersmak så får jag väl kanske be dig lite snällt om en omgång till om du hoppar någon annanstans. Eller så får jag kalla fötter.. haha jag är livrädd för höjder. Om det blir av så blir det ju en riktig upplevelse! HJÄLP! ;D (och jag som brukar säga att jag samlar på upplevelser, nu finns det ingen återvändo…!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *