Sök
Stäng denna sökruta.

DoK & Lisa Lantto


Idag körde Drutten och Krokodilen ett träningspass med Lisa som coach. Galet roligt. Så nu är det bestämt, skulle inte Sofie kunna köra Ö till Ö så rycker Lisa in. Färgar håret mörkt och kliver in. Om Ola inte kan så blir det lite svårare, då får hon raka av håret och bygga lite på höjden och bredden.

Helt normalt att dra ut till friluftsområdet i ösregn, byta om och simma och springa i skogen. Heeeeellllt normalt.


Jag håller på och testar vad jag ska ha på mig på Ö till Ö. Är just nu inne på det här. Skor: Icebug. Strumpor: Smartwool. Kompressionssleeves: Orca. Triathlontights: 2XU. Tröja från Icebreaker. På huvet en neoprenhatt från Blue Seventy. (och nej, jag är fortfarande inte sponsrad av någon, har betalat på tok för mycket pengar för prylarna – skriver ut vad jag har bara för att jag själv hade velat hitta det här inlägget när jag började fundera på vad man ska ha på sig…)

Sedan på med våtdräkten från 2XU. Simgogglar (Speedsocket) och paddlar från Speedo. Just nu testar jag köra med korta fenor bara för att jag och Ola simmar jämnt då. När vi testade utan så sa Ola “Det kändes inte som du tog av mig mina simfenor, det kändes som du amputerat mig ovanför knäna”.

Och så känner jag att Ola fixade Ö till Ö förra året så vem är väl jag som ska komma och här tycka 🙂 Idag körde båda med ryggsäckar, bara för att testa. Vi får se om det blir en eller två eller rent av bara ett midjebälte. Jag fattar att det här är preeeeccisss hur intressant som helst för er. Nooot. Men jag lär återkomma till ämnet, men bara två veckor till för sedan är det visst dags.

Nu drar familjen på sig hippiekläderna och drar till fallskärmsfältet. Fest hela natten är planen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

0 reaktioner på ”DoK & Lisa Lantto

 1. Jag tycker det är jätteintressant!:) Just kläd/utrustningsfrågan känns som en ordentlig utmaning på Ö till Ö. Ser fram emot att läsa din rapport från loppet sen!

  1. Klippa eller inte. Klippa sin gamla eller köpa en billigare och klippa? Frysa eller inte frysa… Erika, jag vet inte. Hur gör ni?
   Första gången jag simmade med ryggsäck kände jag knappt någon skillnad alls mot utan, men andra gången var det VÄLDIGT stor skillnad så det lutar åt en ryggsäck som vi delar på. Och i den ska det absolut vara vätska i (om det rymms bredvid älgsteken, Webergrillen och rödvinsflaskan 😉 )

 2. Hello!

  Det är ju hur intressant som helst. Mycket spännande att se era val. Hur fick du Ola att ställa upp på utvikningsbilden?

  Vi syns på båten till Sandhamn!

  PS. Simmade med Coach Mike idag, grymt som vanligt. DS

  //Anders

  1. Phu, två stycken som inte somnade av mitt inlägg om vad jag och Ola funderar på att ha på oss och inte. Tack.
   Men vaddå, har du svårt att få Ola att ställa upp på utvikningsbilder? Nu förstår jag ingenting 😉

   Önskar jag också hade simmat med Coachen idag, behöver det. Nu. På en gång. Direkt.
   Ses snart, på en båt eller i en sjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *