Sök
Stäng denna sökruta.

Drömmen om att få stretcha…

Under ett halvår så har jag och Annika försökt få till ett boxpass ihop. Det började med att hon sa att hon skrivit upp det på sin “To-do-list 2011”. Jag undrar vad det stod där mer exakt. Slå ner Sofie? Jag menar kolla på bilden ovan. Annika ser stenhård ut medan instruktören Adde och jag ser ut som vi visar hur vi ska svinga en öl till helgen.

Galet svettigt pass och efter 45 minuter tänkte jag “nu är det nog bara stretch kvar”. Då drog han igång en flera minuter lång slagserie med hantlar i händerna. Sved rejält efter ett tag.

Men sen tänkte jag NU är det väl stretch? Nä då kör vi något liknande idioten. Fram och tillbaka i salen, det var upphopp, armhävningar, saxhopp och så vidare.

Men nu är det väl ändå dags för stretch, nä då var det såklart dags för 20 burbees. Såklart. Vad tänkte jag på?

Blev lite sugen på att köra en favorit i repris från förra året. Testa en ny träningsform i veckan tillsammans med sköna vänner. Någon som är sugen? Det kan vara allt från stavhopp till frigörande dans. Någon ny yoga eller ett galet cykelpass. Förra året hann vi med allt från Crossfit till Runners gym, Military training och Poledance. Minns det som väldigt roligt paus från simmandet, cyklandet och springadet.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Drömmen om att få stretcha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *