Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttosystrarnas favorittriathlet – the movie


Jojje på Runners World (som har en av de skönaste triathlonbloggarna) har gjort en film om Lanttosystrarnas favorittriathlet Ted Ås.

Vi har gillat honom sedan vi var på läger med honom förra året. En grym triathlet, ödmjuk, trevlig och till och med rolig. We love him bigtime. Efter han gått i mål i Kalmar så beställer han pizza och sätter sig och hejar fram siste man/kvinna som springer.

När vi klev på flygbussen på väg hem från Ironman Nice så stötte vi ihop med en annan svensk som visade sig tävla i samma klubb som Ted. Vi berättade att Ted var vår favorit och han sa att de brukar säga “att om alla var som Ted och hans fru skulle det inte finnas några krig i världen”. Vi skriver under på den!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttosystrarnas favorittriathlet – the movie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *