Sök
Stäng denna sökruta.

Ö till Ö skon. Punkt.


Innovate F-lite 220 – Innovate Xtalon – Saucony Kinavara

Ibland tänker jag tillbaka på den tiden då jag var helnöjd över att jag ägde ett par löparskor. Nu ser jag behovet av fler och fler och fler varje dag. Ett par för terräng, ett par barfotaskor, ett par när jag springer hårt underlag, ett par med dubbar och nu senast ett par som jag kan simma och springa Ö till Ö i.

Eftersom jag inte har en aning, men har många väldigt proffsiga vänner så frågade jag dom. Bästa svaret kom med bilden ovan. Bästa, bästa Yvonne skrev vad hon tyckte och bifogade bilder. Det är kärlek. Jag friade genast till henne. Tyvärr så bor hon med en fasligt trevlig Finn så hon tackade vänligt nej. Men så här skrev hon om Ö till Ö skor:

Finn har haft “Innovate Xtalon” (de i mitten) i två år och tycker de varit bra. Jag har ÖtillÖtränat med dem en del och tycker också de är bra. Nu har det ju kommit en ny Innovate som heter F-lite 220 (längst till vänster). Hela ovandelen är ungefär densamma som Xtalon sulan är inte lika grov som på Xtalon men har knottror. Jag provade med mina nya löparskor igår, Saucony Kinavara (de längst till höger). Funkar bra de med, fortfarande lätta efter simningen och de kan vara bättre att springa de långs sträckorna med. Vet inte hur de funkar i hal natur dock, klättrade inte upp på klippor utan på badstege.

Med den här skolistan gick jag till Löplabbet, Addnature och Runners store. Testade igenom alla jag kunde tänka mig. Skönast var Icebugs Acceleritas. Sedan får jag väl erkänna att jag är lite kär i Icebug sedan innan, har ett par med metalldubbar som gjort att det varit roligt att springa även under vintern. Plus att jag tycker om att det är ett litet svenskt företag som gör dom.

Idag kom första Ö till Ö tvivlet. Jag var ensam. Vid Domarudden. Höstkänslor. Kallt när jag glider ner i vattnet från en sten. Saknade mina Gourmettriathleter. Saknade HA-gänget. Jag är helt enkelt ingen ensamsimmare. Tur att Ö till Ö är en lagtävling. Ola får inte simma längre än tio meter från mig 🙂

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ö till Ö skon. Punkt.

  1. Skriver under på att Yvonne är grym. Bra recension dessutom.

    Bara ett par skor var för att ingen berättat om allt roligt man kunde göra med alla skor, nu när man vet finns ingen hejd. jag visste inte ens vad ö till ö var för några år sen än mindre kände någon som skulle köra. Nu frågar folk varför man inte ska köra.

  2. Tänk att jag får vara med i Lanttobloggen, nästan som att vara med på TV :). Men nu måste jag ju prova Icebug Acceleritas också… annars är i dagsläget mitt självklara val Xtalon, funkade väldigt bra på Ångaloppet (bortsett från höger skosnöre som gick upp tre gånger, trots dubbelknut), övriga sulor går bort, för snälla för den terräng som väntar. Lite stressad över att paddelvalet inte är klart…lite stressad över att jag börjar bli nervös…redan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *