Sök
Stäng denna sökruta.

Tillbaka på jobbet

Måndagmorgon. Väckarklocka. Väcka barn. Frukost. Skola. Dagis. Tåg. Cykel. Kaffe. Dator. Och vips är vardagen tillbaka. Är så glad över att jag har ett jobb jag verkligen gillar.

Jag skulle lätt kunna fylla mina dagar med roliga saker i många veckor till. Men jag kan också uppskatta att gå tillbaka till lite rutiner, för att inte tala om att få träffa världsbästaste redaktionen. Efter några timmar framför datorn och i möten så drog vi iväg på ett lunchpass ihop.

Rörlighet, hållning med lite styrka var dagens tema enligt Andreas PT.

Krokodilarmhävningar by Anna-Lena.

Utfall med vridningar.

Kolla Anna-Lena och mina axlar på den här bilden. Vi fick en fråga till redaktionen om vi är rädda för muskler eftersom vi sällan ses träna med tunga vikter. Jag tycker allt det ser ut som vi har en muskel eller två där bakom skinnet.

Och svaret på frågan (enligt mig) är att NEJ vi är inte rädda för muskler. Inte för tunga vikter heller. Men det är inte musklerna i sig vi är ute efter. Vi tränar för att må bra. Att vara glada, starka och kunna göra allt vi vill! Och nej, det är väldigt sällan jag tränar med fetaste hantlarna på gymmet, min kroppsvikt räcker bra långt 🙂

Jag minns också hur jag tyckte det var lite äckligt med muskler förut. Och jag kan fortfarande inte uppskatta muskler ala bodybuildartävlande. Men jag tycker det är otroligt fräckt med starka kroppar som är bra på det man vill att de ska vara bra på. Och just nu tränar jag för att vara frisk, stark och just ja, klara av en Järnman på lördag…

Vill du ha muskler som syns?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tillbaka på jobbet

  1. Jag har inget emot att ha muskler som syns, gärna mer än vad mina gör idag 🙂 Men det betyder ju inte att de behöver vara stora (a la body builder) utan det kan ju även åstadkommas med lägre fettprocent. Vilket jag tänkte ge mig på under hösten. Lycka till med järnmannen!

  2. Tycker det ser ut som mycket muskler där. Om du tröttnar på Triathlon kanske du kan satsa på Body fitness =) Jag kan imponeras av bodybuildar muskler för man vet vilket jobb som ligger bakom, men vill inte vara så stor själv men man vill ju vara snygg naken =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *