Sök
Stäng denna sökruta.

Stilstudie av Lanttoröven

Idag har vi cyklat runt, kors och tvärs på alla Orust småvägar. Det är liiiite irriterande att min husfotograf cyklar runt mig i cirklar till synes helt oberörd medan jag får jobba som en galning för att hänga med.

Jag med mina fans.

Det blev många bilder på Lanttoröven. Så nu kan jag utvärdera den från alla tänkbara vinklar.

Orust kors och tvärs.

Life is good. Några timmar på cykel, lite löpning på det. Sedan god mat, kramar och lite vin. Är det så här att vara proffs? Jag gillar att vara sommarproffs 🙂

Fast ibland så känner jag så här när fotografen cyklar om mig i en uppförsbacke, med en kamera i handen och småpratar som om han sitter i en bil. J*vla fysfenomen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Stilstudie av Lanttoröven

  1. Jag förstår känslan! Sist jag spang med min bror hade han sin 1åriga son i barnvagen som han knuffade fram. Pratade med mig, lekte med sonen utan att visa minsta tecken på ansträngning medan jag fick slita skosula bredvid! Livet är inte rättvist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *