Sök
Stäng denna sökruta.

En löptur med Mark Levengood

7 kilometer * 2 stod på dagens träningsschema. Idag fick Mark Levengood följa med mig. Ibland lyssnar jag på mina andetag när jag springer, andra gånger musik men under lite längre och lugnare turer så gillar jag att lyssna på en ljudbok eller som idag en sommarpratare. Mark sommarpratade 25 juni. Vilket underbart sällskap. Han fick mig att skratta och gråta men mest av allt fundera.

Dagens bästa citat var: “I syslöjden borde varje svenskt barn lära sig sy korsstygn. Och sedan borde varje barn göra en korsstygnsbonad med blommor, björkstammar och girlanger och där skriver de små liven med sina vackraste korsstygnsbokstäver så här: Klaga ej över mörkret, drag ut huvudet ur röven istället.”

Håller fullständigt med. Sluta se det som är dåligt i livet, fokusera på allt bra!

14,5 kilometer senare sprang jag in på gården. Lite lyckligare. Dagens tips är ta med Mark på nästa träningspass. Han är en grymt bra träningskompis. Kilometrarna liksom tiden flyger iväg.

Mark, tack för sällskapet.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En löptur med Mark Levengood

  1. Jag cyklade med Mark häromdagen. Han är ett väldigt bra sällskap. Vill man ha sällskap av honom oftare så kan jag verkligen verkligen rekoMmendera ljudboken “Hjärtat får inga rynkor”.

    1. 🙂 Bästa roomie. Snart är vi i samma kommun igen, och då ska det springas och simmas och cyklas och och och. Längtar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *