Search
Close this search box.

Har ingenting, noll, nada att klaga på.

Jag har det helt perfekt. Har ingenting, noll, nada att klaga på.

Orust runt inklusive god lunch i Mollösund. Cyklade cirka 10 mil med tyska och norrländska älskaren. Allt var perfekt.

Dagens driv! Gillart. Mer om det en annan dag.

Men ska jag vara riktigt ärlig så hade jag två dippar då jag konstaterade:

1. Orust är inte platt. Någonstans. Motvind och uppför är jobbigt. Alltid.

Medvind och nerför är roligt, skönt och alldeles underbart.

2. Lars-Olov Petterson på L-O-cykelsport har blivit en sur gubbe. En cykelaffär som inte har en pump att låna ut? Noll och ingen kund men gubben hade inte tid att säga hej och låna oss en pump. Jag som verkligen har gillat honom. Synd.

Men som sagt, det var dagens dippar. De varade under sammanlagt två minuter. Kom tillbaka till stugan, sprang fyra kilometer avslutade på stranden där våra barn hade krabbrace. Sommarlov is the shit!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *