Otrogen

När jag beställde min Speedmax så trodde jag det skulle komma hem en kartong från Tyskland. Cykel på postorder. Ordning och reda men opersonligt var mina förväntningar.

Men så var vevpartiet till min cykel försenat och Stefan från Canyon Sverige ringde upp mig. Ända sedan min första kontakt med Canyon så har allt hela tiden varit lite bättre än jag drömt om. Innan min tävling i Nice hade jag problem med att min ena tempopinne inte gick att få fast till 100%. Nu har bästa Stefan har tagit hand om min Speedmax och under tiden lånat mig en Canyon Aeroad. Speedmax ska få slippa sin tejp på tempobågen till Kalmar triathlon.

Så i kväll var jag otrogen. Till mitt försvar så håller jag mig till tyska älskare.

Jag är på Orust och tog en kvällstur med min husfotograf Hans. Sinnes sjukt vackert. Och Aeroroaden visade sig vara en pigg älskare. Hoppas på många timmar kärlek imorgon. Ett eller två varv runt Orust är planen.

Semester är bra härligt! Ska jag cykla före frukost, efter lunch, eller ska jag ta det innan middagen?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Otrogen

    1. Ja, livet var enklare förr. När jag var nöjd med min skrotcykel som tog mig mellan östra och jobbet. Nu finns det cyklar, hjul och komponenter som jag måste ha överallt. “First fix is for free” stämmer så bra. F*n ta dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *