Sök
Stäng denna sökruta.

Bättre än TV

Idag kom jag på att jag aldrig sett på TV i Gryttjom. Och att jag aldrig saknat det. För något år sedan fick vi trådlöst nätverk vilket gjorde att man kunde vara här ännu mer. Vi som kunde tog med oss jobb och när vi måste så jobbade vi mellan fallskärmshoppen och när det regnade.

Det är klart det finns tv om man letar. Men det enda jag sett dem användas till är debrief av fallskärmshopp. Och en och annan film när det regnat kanske.

Eftersom jag inte tränat på något annat än frifall idag så ger jag er några sköna länkar. Anders Szalkai ger ett skönt barfotapass man kan köra som en del i ett distanspass eller som ett eget pass. Jag blev lite lockad att stanna till och ta av mig strumpor och skor …

Thomas skrev ett inlägg om hur han packar cykel när han reser.

TräningsglädjeSara ger dig åtta tips som gör dig lyckligare.

Och Fredrik Backman skrev ett inlägg som alla som fått för sig att skaffa barn känner igen sig i.

 

Avslutar med en film gjord av David, på en av Sveriges bästa och snabbaste packare, Lena. Bara att memorera så kan ni packa en fallskärm. Såg han sätta upp kameran för att filma det här. Jag hade precis landat efter ett skönt hopp med 14 andra favoriter. Det ni ser i bakgrunden är vindstruten på vårt fält och en del av vårt landningsområde.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

GRATTIS BUBBEL!

Idag fyller min allra bästaste fallskärmskompis Boel år. Hon är inte bara min allra bästaste fallskärmskompis – hon är också en av

Läs mer »

#tbt #skydive

En värld som jag glömt bort lite dom senaste åren är min fallskärmsvärld. Varje år när man ska förnya sin licens tänker

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *