Sök
Stäng denna sökruta.

Njutardag!

Idag har varit en riktig njutardag. Bra fallskärmshopp, massor med sköna kompisar och så avslutade vi med en storformation, en öl och en mil löpning på det. Inte helt optimal träningsdag, men en optimal njutardag!

Fotot ovan är taget av Hans. Sista hoppet idag. Vi var 23 fallskärmshoppare som klev ut tillsammans, flög ihop och gjorde formationer. Mig ser man till vänster i bild, med vit mage och röda ben. När jag klev av flygplanet och såg alla flyga ihop under mig, några moln runt oss och en sol som var på väg ner så kände jag mig 100% lycklig. Så vackert, så härligt, så många bra människor i frifall tillsammans med mig.

Landade och fick en kall öl i handen. Life is good! Just där och då kunde jag inte haft det bättre.

Packade min fallskärm. Och sedan utnyttjade jag den sista solen till att springa en mil. Inte i närheten av snabb, men 100% njutning. Även om jag inte är någon löpargud så har jag haft ett syfte med nästan vartenda pass innan Nice, och det har varit väldigt skönt med två veckor av återhämtning utan tränings-schema. Idag sprang jag bara på känsla, såg mig omkring, kände luften som förändrades beroende på underlag, skugga eller inte, sänka eller inte. Det kändes nästan som om det gick att ta på luften. Just där och då kunde jag inte heller haft det bättre.

En kall Loka med päronsmak i bastun efteråt. Just där och då kunde jag inte heller haft det bättre. Nästa vecka ska jag dra igång kroppen på riktigt igen. Undrar vad den säger om det.

Hur ser er perfekta njutardag ut?

Ps. Nu kan man undra vad våra barn gör när mamma och pappa njuter i frifall. Vet ni, de njuter på marken! De är si så där 10-15 barn som springer runt. Studsmattan, gungorna, lilla badpoolen och skogen. Glass med kompisarna. Lunch och kramar med mamma och pappa. Alla känner alla, så vi turas om att ha ett öga på gänget. Men de har det 100% bra. Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *