Sök
Stäng denna sökruta.

Idag älskar jag den här mannen

Skissbild tagen av Daniel Ohlsson. doff.se

Sprang drygt en mil i onsdags. Kändes fantastiskt. Lätt, lätt, lätt. Snabbt, snabbt, snabbt. MEN, för det finns ett men i det här. Efter stretch så fick jag ont i höger knä. Kunde inte räta ut det. Det kunde jag inte heller när jag vaknade i torsdags.

Ringde Anders Benktander och fick en tid 30 minuter senare. Anders är naparapat hos Citynaparapaterna. Han kände igenom mitt knä, masserade lite och drömmen om Nice kom tillbaka. Jag kan räta på benet och livet känns bra igen. Gillar Anders inte bara för att han är naparapat och en bra sådan, utan han är också personlig tränare vilket innebär att han alltid har en bra övning i bakfickan för att lösa problem. Jag gillar naparapater som inte bara kan knäcka ryggar utan även förklara på ett bra sätt hur kroppen fungerar och vad man ska göra för att den ska bli ännu starkare. Att han gillar att cykla är ingen nackdel. Anders, tack!

Ps. Får väl erkänna att jag älskar hans fru också. Henne får jag betalt för att umgås med åtta timmar om dagen. Ds.

Ps2. Och när det gäller knät så säger jag som coach Pasi. “Bra eller dåligt? Vi får vänta och se…” Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *