Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälten Erik


Anders, Lisa och hjälten Erik Hooft.

Fredagkväll och vi är i Erik Hoofts verkstad. Hjälten Erik klev in och hjälpte tre triathleter tillrätta i vevparti och kasettdjungeln. Jag är imponerad över människor som kan plocka isär en cykel och sedan lika självklart sätta ihop den igen. Erik är en av dem.

Dessutom orkade han förklara hur växelvajrar och resterande cykel fungerade. En dag kommer jag också plocka fram rätt verktyg för att ta av vevpartiet, korta kedjan och självsäkert klippa av växelvajern för att jag vet hur jag får tillbaka det. Jag är inte där ännu, men en bra bit på väg efter Eriks lektion.

Erik avslutade med att visa vilken pump som är den bästa. Den enda värd att ha.

Dagens hjälte, tack!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Hjälten Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *