Sök
Stäng denna sökruta.

En vecka kvar till Nice

Om en vecka ska jag ha checkat in min kära tysk för att sova sista natten och sedan bränna av den där långa träningsdagen som jag sett fram emot hela våren. Syster Lisa har startnummer 89 och jag 132. Det innebär att vi kommer få lämna av våra cyklar i växlingsområdet sist av alla. Tillsammans med alla (andra, haha…) proffs. Bara det ser jag fram emot. Att få gå in med tysken och titta på drygt 2500 andra cyklar som redan är uppställda på området.

Hur känns det nu en vecka innan?
Tack bra faktiskt. Jag känner ingen som stått innan start på en tävling och tänkt “jag har verkligen fått in varje träningspass den här säsongen, allt är perfekt” Alla har saker de hade velat göra annorlunda och de flesta skulle viljat träna mer. Så även jag. Men jag har landat i att jag haft en bra träningsvår. Jag är starkare och snabbare än jag någonsin varit innan. Om en vecka får vi se om det räcker, och om kroppen är med mig just den dagen. Jag tycker helt ärligt det ska bli vansinnigt roligt.

Bilderna är tagna idag av min egen husfotograf Hans Berggren. På vår uppfart efter jag trampat tre mil runt min favoritsjö. Bästa bilden är den sista, där Elis kikar fram.

Imorgon ska tysken packas ner i en väska, det kan bli ett bra blogginlägg eftersom jag aldrig packat cykel innan. På tisdag tar vi flyget söderut. Innan dess massor med jobb, packning och kramar.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En vecka kvar till Nice

 1. Alltså. Förlåt om jag upprepar mig. Men SHIT vad snygga ni är! Alla tre! 🙂

  Kan du kanske låna ut Hans ett tag? Vi har ett extra rum där han kunde få bo och mat skulle ingå och allt sånt. Du kan väl höra? Tack.

 2. Måste säga att du ser grymt vältränad ut, glömde säga det i fredags. Kommer säkert gå kalas i Nice. Säkert också grym utsikt i bergen.
  Stort lycka till på lördag. Kör så det ryker och ha kul längs vägen, det är ju därför vi gör detta:-)
  Hälsningar
  Lotta

 3. Ååh vad jag håller tummarna för att du (och syrran!) får en härlig, vacker resa:) ungefär som en dag till fjälls… //kramar!!! Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *