Om en vecka är jag trött!


Idag packar jag cykel och tittar på filmer som motiverar. Om en vecka har jag genomfört min andra Ironman, eller inte. Den som lever får se.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Om en vecka är jag trött!

  1. Bästa Sofie!! Du kommer att få en kanontävling! 😀 Jag håller tillsammans med familjen alla tummar å tår för att det blir en härlig tävling. Stor lyckatillkram från familjen Stenquist

  2. Jag fattar inte vad det är med mig och ironman filmen. börjar titta på dem….ler lite i början….när de börjar närma sig i mål börjar jag gråta. hhahahah fattar inte, känner väl hur jävla skönt det är att gjort det hela kanske?
    varje gång sitter Jonna o grinar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *