Search
Close this search box.

Min måndagsträningskompis

Min kollega och tillika träningskompis på måndagar, Marie. Jag misstänker att vi hade lite olika tankar innan PT Andreas tog den här bilden idag. För det fanns fyra varianter, Marie såg likadan ut på varje bild.

Hängde på Marie till gymmet idag. Rörlighet och lagning av knä stod överst på önskelistan idag. Andreas trollade lite med mina knän, hjälpte mig hitta röven och så gjorde vi ett gäng rörlighetsövningar.

En av många sköna övningar idag. Vi skrattade när han tog fram de små hundbenen till hantlar, men efter några stycken så skrattade vi inte så högt. Ner i ett utfall. Hantlar och armar också ner sedan upp med sträckta armar och stark bål. Gärna en liten bakåtböjning i övre läget.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Min måndagsträningskompis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *