Sök
Stäng denna sökruta.

Träningsbakis


Andreas och Anna njuter av fin utsikt och trevligt mingel under lördagkväll i Åre.

Fitness praktikant Maria facebookuppdaterade precis “träningsbakis”. Och det känns som ett bra ord för att sammanfatta känslan i kroppen. Vi minglade och drack ett och annat glas vin igår, men framför allt så är kroppen trött. Räknade ut att jag varit på 9 pass och en föreläsning i Åre. En magisk helg.

Söndagmorgon med två av de absolut bästa cykelinstruktörerna i Sverige. Jessica och Monika.

Och en av mina absolut bästa kollegor. Anna-Lena. Hon gillar tysk ordnung. Och det är det på Monikas pass. Man vet var man är på väg. Just idag var det sex stycken intervaller som skulle avverkas i zon fyra.

Precis som när man var liten så sprang vi fram och tog en bild på oss tillsammans med idolen.

I helgen var jag tvungen att be Monika berätta historien om när hon körde Vätternrundan med bara spinning i benen. Hon hade 0 mil på landsvägscykel innan. Historien är bara så bra i kontrast till alla gubbar som säger att det är så j*vla jobbigt och man måste ha si eller så många 100 mil i benen innan. Monika är grym.

Jag gillar hotellfrukost! Men jag tror nästan att webbmaster Björn tycker ännu mer om det än jag…

Marie och AndreasPT. Jepp, vår älskade PT Andreas var också i Åre. Han höll pass och föreläste. Normalt tränar vi måndag lunch med honom, men imorgon så har han beordrat vila och tänker bjuda oss på lunch. We love him, bigtime!

Värsta bästa. Thomas och Åsa.

Idolbild igen. Anna-Lena, Fredrik och Sandra. Visst är de matchade. Svarta, svettiga, starka och snygga liksom.

Core med Anna Duberg. Hon berättade att ny forskning visar på att man tränar magen bäst stående så vi stod rätt mycket. Åt alla håll.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Träningsbakis

  1. Ja, Vätternhistorian var helt fantastisk! Inser att många av inomhusklasserna är samma som jag har varit på (och kanske därför syns min rygg på ett par bilder 🙂 )

  2. Ja underbart!!!!! : D kul att se er igen men saknade er på Fjällpulspasset 🙂 heja inför järnkvinneutmaningarna nu- du e svinstark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *