Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelträning på söndag

Här springer Pasi på väg till någon växling… På söndag har han lovat att sitta på sin sadel, inte springa bredvid.

Fick precis ett mejl från bästa coach Pasi. Nu på söndag den 29/5 kl 07.00 kör PSCoaching cykelträning vid Angarn kyrka ( norr om Stockholm ). Passet är 2-3 x 60 km med 5 minuter vila emellan.

Jag drar till Åre, så det blir tyvärr ingen tempoträning för mig, men ni andra… Är ni i stockholmstrakten och är sugna på att tempoträna med lite andra sköna cyklister/triathleter. Ta er dit och kör! Jag tränade rätt mycket här förra året för att det är en bra sträcka som kan liknas vid den man kör i Kalmar. Och ju fler man är ute, desto roligare är det.

Här kan man läsa vad som rörde sig i mitt huvud under en av träningarna på den här banan förra året.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Cykelträning på söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *