Sök
Stäng denna sökruta.

Från aktiv soffpotatis till Ironman på 30 dagar


Gänget som drar till Nice. Anders, jag och Lisa några minuter innan starten för Kalmar triathlon gick förra året.

30 dagar kvar till Ironman Nice. TRETTIO dagar. En månad. Det är inte så lång tid. Hur i h*lvete ska jag lyckas bli bättre simmare, starkare cyklist och en sjuh*lvetes löpare på 30 dagar? Tankarna som drar igenom mitt huvud är “wohooo vad kul det ska bli” blandat med “hur f*n tänkte jag när jag anmälde mig till en tävling med över 2000 höjdmeter på cykel”?

Men till helgen hoppas jag att coach Pasis program “Från aktiv soffpotatis till Ironman på 30 dagar” kommer. Jag väntar. Och längtar. Nu kör vi countdown Ironman Nice.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Från aktiv soffpotatis till Ironman på 30 dagar

    1. Jag tycker inte det, men vi konstaterade på jobbet i veckan att vi nog alla gick in under vad forskarna kallar “aktiv soffpotatis”.
      “Den ”aktiva soffpotatisen” kallar forskarna oss som sitter hela dagarna och sen kör ett pass på gymmet då och då. Totalt tillbringar vi över 70 procent av den vakna tiden med att sitta stilla. Studier har visat att den som sitter still mer än fyra timmar om dagen har nästan 50 procents högre risk att dö i förtid, jämfört med den som bara sitter två timmar.”

  1. Haha, själv fick jag lite halvpanik när jag insåg att det är tio veckor kvar till Kalmar 😉
    Ska bli kul att läsa om uppladdningen inför Nice, är övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *