Sök
Stäng denna sökruta.

Blöt start på helgen

Lördagmorgon med mina vänner i gummimössor. Ni fattar att jag frivilligt stiger upp vid 06.15 en lördagmorgon när jag har de här kompisarna som väntar i poolen?

Idag körde vi fyra stationer:

1. TUG OF WAR.

Gummisnodd fäst i midjan på två personer. Tre-två-ett-kör… Och så simmar man som en besatt tills man dragit in den på andra sidan linan in i kaklet…

 

2. Hypoxic heaven. Hela den här stationen gick ut på att hålla andan. Vi skulle ligga 30 sekunder på mage som en sjöstjärna, på rygg, ihopkrupna och så vidare.

3. Shining shorties. 25 meter snabbt med knutna nävar, 25 meter vanligt, 25 meter med extra glid var tredje tag, 25 meter vanligt. Start var 30:e sekund. Om och om och om igen.

4. Tremendous tech.

Coach Mike gav oss personliga tips. Fick bland annat simma med hajfena. Några längder där vi bara skulle hålla den still och några där vi klappar till den vid varje drag.

 

Jag leker haj …

Några av mina favorit-bad-brudar. Sara, Erika och Lisa. Fotade gjorde Anders Gustafsson.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *