Search
Close this search box.

Långtur löpning

En vy från dagens löppass. Just här är det lätt att springa.

Idag stod det 24 km löpning på schemat. Herreguuu, det är ju skitlångt hade jag sagt för drygt ett år sedan. Nu tycker jag fortfarande att det ÄR skitlångt men jag försöker hitta något roligt på vägen.

Som en fin runda, kanske en väg jag aldrig sprungit innan. Eller allra helst, väldigt trevligt sällskap. Bra musik eller en ljudbok är aldrig fel. Idag blev det inte 24 km löpning. Men det blev drygt 20, och det tänker jag vara nöjd med. Jag kan fortfarande räkna gångerna jag sprungit över 2 mil på mina fingrar. Och gångerna jag sprungit över 4 mil kan jag räkna på min tumme. Den 26 juni ska jag använda båda mina tummar för att räkna gångerna 🙂

Långpass löpning någon? Sällskap sökes.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Långtur löpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *