Sök
Stäng denna sökruta.

Tack fredag den 13:e

Fredag den 13:e brukar vara en bra dag. Så även idag. Började med lite morgonlöpning. Tungt. Punkt.

Men jag sprang och kände mig tacksam. Tacksam för mitt liv, att jag faktiskt är frisk, att min familj är frisk. Att jag har en familj jag älskar. Vänner jag genuint tycker om. Jag är lycklig. Att jag har ett jobb jag gillar. Pengar så jag klarar mig. Ett hus som jag trivs i. Att vädret var fint. Att det luktade vår. Och så vidare och så vidare …

Varför sprang jag runt och kände mig tacksam som någon galen förortsbo?

Well, jag brukar börja morgonen och avsluta dagen med att fundera över allt som är bra och se det bra som jag vill ska hända framför mig. Det har jag gjort så länge jag kan minnas. Men just imorse sprang jag genom ett område där många som inte har det så bra bor. Mötte flera som inte såg så glada ut och bara fylldes av tacksamhet över allt som jag tar för givet.

Vad spelar det för roll att det är lite tungt att springa? Jag sprang ju. Mötte många som aldrig kunnat springa. Aldrig kommer springa under hela sitt liv. Rätt många såg ut som de inte skrattat idag, igår eller det här året. F*n vad bra jag har det! Jag har inget att klaga på.

På kvällen tog jag en cykeltur och sprang sedan en vända. Iförd mina nya träningskläder från SPIF.Och vad står det på det bredaste stället på min kropp?

Såklart!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tack fredag den 13:e

  1. Det är bra att vara tacksam, och fundera på vad man faktiskt har och vara tacksam för det, och inte bara tänka på allt man vill ha och inte har 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *