Sök
Stäng denna sökruta.

Mitt andra namn, modellraggare…

Jag och min kollega Marie brukar skämta om att vi spanar in brudar på gymmet. Ni vet andra kollar in heta killar, men vi spanar efter snygga, vältränade tjejer. Jag har sedan länge spanat in min triathlonkompis Erika, och idag fick jag äntligen in henne på en plåtning för Fitness.

Och hon var till och med bättre, starkare och snyggare än vad jag drömt om. Kolla in blicken på den här …

Förutom att Erika blir fin på bild så tycker jag verkligen att hon är skön som person. Hon arbetar som personlig tränare, har fått fyra barn på fem år (rätta mig om jag har fel…) är irriterande snabb i bassängen, på cykeln och i löpspåret. Men det som har gjort att jag har fallit pladask för henne som person är framförallt att hon har humor och ett smittande leende!

Erika dokumenterar alltid sina träningspass, och tar med sig tre andra som bara sitter och tycker och kollar när hon tränar… Not.

Erika, tack för att du är så grym. Resultatet kommer i tidningen om några månader.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”Mitt andra namn, modellraggare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *