Sök
Stäng denna sökruta.

Im a Action figure!

Idag skulle jag inte träna på lunchen, jag hade en lunchdate. Men hon svek mig så jag rotade fram träningskläderna och hängde med Anna-Lena och Maria. De är helt hooked på Nikes träningsapp. Idag skulle de köra Action figure. 30 minuter effektiv träning. Jag hängde på. Faktiskt skönt.

Bra app! Helt gratis. Man behöver inte ha en plan när man går till gymmet utan kan välja ett program och bara göra. Är man osäker på någon övning så finns det en film att kika på till varje övning. Enda som jag irriterade mig på var att jag hade gärna haft en liten liten bild i högra hörnet så jag kunde snegla och se vilken övning som var nästa.

Sedan köpte jag en sushi och jobbade vidare. Mycket gladare än innan passet. Träning är bra skit för humöret.

Kaffe och glass är också bra skit för humöret!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *