Sök
Stäng denna sökruta.

Synkroniserad simning och kampsportsdag


Har grym Mallorca abstinens. Trots att allt är toppen hemma och på jobbet så kan jag inte låta bli att längta tillbaka. Tänker på att leva i nuet och bla bla bla … Men f*n vad bra jag har haft det i tio dagar. Helt magiskt bra! Vardagen har lite svårt att matcha det just nu.

Well, simmade imorse, fick till ett skönt pass på Eriksdalsbadet. Sista 32 längderna simmade jag och Cissi synkroniserat. Lite mysigt faktiskt. Synkade våra voltvändningar och forsade fram bredvid varandra. Men det var inte som på Mallis där man simmade och solen kom fram och lyste upp poolen mer och mer samtidigt som man visste att pannkakorna gräddades i huset bredvid.


Filmen är från när jag simmade 100 meter i någon slags skön fart som jag kunde tänkas hålla länge länge. Fick rätt hård kritik av coach M efteråt. Ska sätta i händerna/armarna bredare och behålla min armbåde högt (högst!) genom hela mitt drag.

Mallis-abstinens or not. Har världens bästa jobb! Idag hann jag vara med ett kampsportspass med redaktionen. Riktigt roligt. Läs mer här!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *