Sök
Stäng denna sökruta.

Kroppen ville cykla!

Energin och glädjen är tillbaka. Kroppen behövde bara en cykeltur så var den lycklig igen. Tysken tog på sig finhjulen och drog ut på hemmavägarna. Livet är bra härligt!

Så hur känns den då? Med risk för att låta som en reklamfilm så var känslan att jag svävade fram, och ju mer jag tryckte på med benen desto mer svävade den. Sinnessjukt härligt! Och det där susande ljudet av hjulen som uppkommer när man kommer upp i lite högre hastigheter, det är ett väldigt vackert ljud. Ljudet av lycka liksom.

Nu ska tysken justeras lite, jag känner att jag skulle kunna bli ännu starkare om jag kunde korta avståndet framåt. Man strävar efter att ha 90 grader i armbågen och just nu är jag lite utsträckt. Återkommer. Ska bara cykla lite till …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kroppen ville cykla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *