Sök
Stäng denna sökruta.

Duathlondax!

Kompis Katti springer i mål under Brottby duathlon 2010.

Nu på söndag anordnar skönaste triathlonklubben ett duathlon. Spring 5 km, cykla 2 mil och spring 2,5 kilometer. Man kan vara seriös och tävla eller så tittar man förbi, betalar startavgiften på plats och gör det som ett träningspass. Själv så tänkte jag inte delta, men så kom jag på att om jag deltar så måste ju nya cykeln och tävlingshjulen få luftas och DET är jag sugen på … Så det kanske blir en sen anmälan, eller så tar jag med mig kidsen fikar och är funktionär.

Men alla är välkomna. Tävla, motionera eller fika. Kom, kom! Brottby på söndag. Läs mer här!

Jag och Katti innan start förra året … Inte snabbast men långsammast.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *