Sök
Stäng denna sökruta.

En annan slags cykling

Tillbaka i vardagen, eller åtminstone tillbaka som tvåbarnsmorsa i förorten. Skönt att börja med en ledig dag. Ska sammanfatta Mallorcalägret när jag hunnit smälta det lite, men bra var det. Riktigt bra! Helt fantastiskt. Kunde inte drömt om ett bättre träningsläger faktiskt.

Cyklade till badhuset idag. På cruisern. Lekte i i poolen i en och en halv timme. Simmade några längder medan M och E byggde båtar av flytmadrasser. Träffade två triathlonvänner som jag gick crawlkurs med för två år sedan och en Kirunabo som höll på och lära sig crawla nu. Så man kan säga att jag utövade lite social simning. Loggade 1000 meter, kan behövas eftersom coachen beordrat “Simning 10.000 m inkl serierna 1.  400 m (5) , 40 x 50 lös/max och 12 x 25 fjäril” under den här veckan. Ska alltså på något sätt skrapa ihop 10 000 meter i bassäng. Någon som är simsugen?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *