Sök
Stäng denna sökruta.

Gourmet-halv-Ironman

Idag anordnades en halv Ironman på CampMallorca. Först drygt 2000 meter i poolen. Sedan god frukost och ombyte till cykelkläder.

Sköldkusinerna. Jonas och Ulrika. I bakgrunden är det morgonsamling för alla cyklister.

Efter drygt två mil på cyklel så började det regna mer och mer så gourmet-triathleterna tog en kaffe i Sa Pobla. Och fortsatte med lite tapas … Sedan cyklade vi vidare.

Avslutade med en halvmara. Drygt två mil löpning efter strandpromenaden. Här Sara med sin löpkompis.

Tommy ser snabb ut.

Kom i mål och fick en t-shirt! Sebastian visar upp den.

En riktigt bra dag. Tyvärr vår sista dag. Nu packar vi och rör oss hemmåt. 08.00 går bussen. Dags att lämna träningsbubblan och ta sig hemåt. Det blir bra det med.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Gourmet-halv-Ironman

  1. Fantastiskt kul att göra en träningsdag till ett event. Tack alla tri-guider och andra arrangörer. Sen vet jag inte hur jag skall klara mig utan de förska ost/skink- baguettera och cafe con leche (eller hur det nu stavas) på långpassen i Sverige. Och korgstol behövs ju också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *