Sök
Stäng denna sökruta.

Bergstur de lux!

Jag och gänget skrev upp oss på en bergstur häromdagen. Lät fint liksom. Det vi inte förstod var att det var en tur med röd grupp (värsting värsting gruppen här på mallis) Men vi har haft grymmaste dagen! Startade i Andratx via Deiá, Soller och körde bergskedjan upp till Puig Major (Mallorcas högsta berg) sedan ner till Pollenca via Lluc och slutligen Alcudia och hem till Can Picaford. Bästa dagen!

Vi har cyklat upp och ner och ner och upp och upp och upp och upp …

Gourmet-triathleterna med en och annan cyklist och delar av världens bästa följebil på toppen av Puig Major. Nadja, Henrik, Klas, Anders, Lisa, Jag, Bosse, Sara och Niklas. Foto: Jonas Sköld.

Klassiska fotot på väg upp …

Björn, Henrik och Tommy på väg upp.

Dagens guide. Bästa Bosse. Här efter 2000 höjdmeter. En kaffe och lite stretch …

Utsikten var magisk! Hav, klippor, vackra byar. Magisk helt enkelt! Så fint. Har hundra bilder till, så det kommer fler när jag har bra uppkoppling. 14,2 mil och 2300 höjdmeter. Nu väntar sängen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bergstur de lux!

  1. Åh, vi knallade omkring där för några år sen, Mik och jag, runt Soller. Det är så fint. Fortsätt att njuta 🙂

  2. Hej,
    Det måste vara för lätt för dig om du orkar ta kort när du cyklar uppför:-). Bådar gott inför säsongen.
    Hälsningar
    Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *