Sök
Stäng denna sökruta.

Vilodag med tre simpass

Vi laddar för tisdagens bergstur genom en vilodag med tre simpass. Bilden är från dagens sista pass. Havssimning. Såååå härligt. Anders och jag på väg upp ur havet.

Dagens havs-simmar-gäng.

här glad blir man när man får bada …

Klas på väg upp ur havet.

Ett pass filmade vi i poolen. Men det var en rätt deprimerande historia. Ska försöka ladda upp filmerna senare. (Eller inte. Jag fick under utvärderingen reda på att jag har en för låg armbåge, för stor rumpa och till på köpet är lite av en passgångare…)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *