Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är otrogen

Känns inte riktigt rätt, men jag har lämnat både min svenska familj och min tyska älskare hemma. Har fått fler frågor om varför jag lämnat min tysk hemma än min familj nu när jag åkt på träningsläger.

Så varför är tysken kvar hemma? När jag bokade min resa så skulle jag inte fått min cykel i tid, den skulle anlända i början av maj. Men den kom till min lycka tidigare.

Men min tysk är en triathloncykel och det är inte helt optimalt att cykla tillsammans med andra med den. Under tävling ska man hålla minst 10 meters lucka till nästa cyklist så då är det inget problem. Bland annat så sitter mina växlar fram på mina tempopinnar (extra handtag som man har på en triathloncykel).

Well, jag har bytt min tyska älskare mot en annan tysk en vecka. Inte lika snabb, inte lika snygg, men den har mååååånga växlar så jag orkar upp i de spanska bergen.

Familjen då? Den byter jag aldrig bort. Men jag är övertygad om att en glad mamma är en bra mamma. Och jag blir glad av att vara på träningsläger! Jag och min sambo dealar tid så jag åker till Mallorca och cyklar och senare i maj drar han och kajtar en vecka i Portugal.

Fast jag kan inte låta bli att längta hem lite. Både till familjen och tysken.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *