Search
Close this search box.

En perfekt första dag på Mallis!

Mallorca dag 2. Startade upp dagen med skön löpning efter strandpromenaden med Sara.

Sedan en skön cykeltur på drygt 8 mil med gröna gruppen.

Punkastopp för en av killarna. Tjejerna käkar banan och fotar. Sara, jag och Lisa är vårt allra snyggaste.

En av dagens guider. Jona. Har anat att jag tids nog skulle träffa henne, hon älskar yoga OCH triathlon, precis som en annan jag känner. Och hon var precis så skön som jag trodde.

På väg … På andra sidan ser man bland annat Jonas Sköld som också bloggar om ni vill se hur det ser ut där jag står.

Fortfarande på väg …

Mellanmål efter dagens cykling.

Avslutade med några hundra meter simning och lite yogastretch. En perfekt första dag på Mallorca!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

3 reaktioner på ”En perfekt första dag på Mallis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *