Svingat ryska bollar

Idag var redaktionen iväg och tränade kettlebells med Gabriel på Balance i Solna. “Gabbe” visade sig vara en skön typ. Som han skrattande konstaterade så har vi rätt spridda mål med vår träning. Allt från att vinna EM i isdans (Malin), stärka upp bålen (alla), ha kul (Marie) bli as-stark som Anna-Lena (som ni ser på bilden) till att genomföra Ironman (jag).


Vi fick börja med att svinga lite och sedan la han till mer och mer saker. Och som alltid är det lätt att komma ihåg att spänna magen och dra bak axlarna när man svingar lite fram och tillbaka men så fort man lägger till lite annat som vändningar och pressar upp mot taket så glöms all teknik bort. Lägg på lite tävling så kunde man se fem stycken bananer som svingade klot fram och tillbaka över salen.

Men det var kul. Redaktionen kör igen nästa vecka, men då ska jag simma, cykla och springa nere på Mallorca. Läs här om Maries upplevelse av samma timme.

Imorgon är det dags att packa. Känns overkligt att vi åker på torsdag. NU på torsdag.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Svingat ryska bollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *