Sök
Stäng denna sökruta.

Reklampaus!

Fitness nummer fyra har landat i kiosk, och jag har precis berättat om mina favoriter på Fitness redaktionsblogg. Men det finns två saker som jag vill sätta en extra”Lantto-rekommenderar-verkligen-stämpel” på.

Löpartikeln. Rubin och Lisa från Running Sweden har satt ihop tre program för Fitness och de är bra! Rubin är min personliga favorit som löpcoach. Han ser alla, han peppar alla och är allmänt positiv. Skitbra helt enkelt!

Utmaning 1: Hitta glädjen i löpningen.

Utmaning 2: Spring en halvmara.

Utmaning 3: Pressa tiden på milen.

Jag går själv igång på att ha ett mål, och ett program att följa. Det är så mycket enklare att planera in veckans träningspass om man vet vilka pass som ska in på en vecka.

Sedan gick jag igång på den här notisen om Sweaty bands. Jag hatar hår i ansiktet när jag tränar. Och de här har hårband som inte glider och i 1000 olika utföranden. Kolla in de här till exempel:

Och nej, jag är inte sponsrad av varken Running Sweden eller Sweatybands. Jag betalar mig snabb och snygg 🙂

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Reklampaus!

  1. åh, kul band! fast running sweden är så hajpat att jag tröttnat lite. men de är ju bra på att tjäna pengar på det de gör och det är ju bra. det mesta ska ju vara så himla gratis nuförtiden… 😉

    1. Jag har köpt RS outdoor kort (eller vad det nu heter…) för 1395:- och det är pengar. Men jag tycker det är prisvärt för att få springa med riktigt bra coacher så mycket jag orkar och vill varje vecka under ett år. Att jag sedan inte tar mig dit mer än en-två gånger i månaden är en annan sak 🙂

  2. ja, jag tycker det är bra att de tar betalt och hoppas att andra följer efter. och att man i och med det också kan steppa upp nivån lite på vad man levererar till sina kunder. om RS är bra på det så är det helt klart befogat!

  3. Du lyckades bra med din reklam, tyckte artiklarna verkade så intressanta så jag köpte tidningen idag 🙂 Nyss kom Simon (min pojkvän) hem och tog glatt upp tidningen med ett “åh, en ny träningstidning!” (vi prenumererar på ett antal), för att – efter att ha slagit upp första sidan med reklam för sportbh:ar – besviket konstatera att “den är ju för tjejer”. Nu sitter han sedan en stund tillbaka och bläddrar, till synes helt uppslukad av “tjejtidningen” 😉

    1. Härligt att höra, då får jag tigga en utvärdering av er sen.
      Hälsa Simon att han inte är ensam, vi har drygt 100 000 läsare i månaden och alltid kring 30% manliga läsare, trots all BH-reklam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *