Roddmaskin i golvet

En av mina favoritbloggar tipsade om den här notisen som var inne i Homes & Gardens. En roddmaskin gömd i golvet. Helt plötsligt tycker jag inte vi bor för litet. Vi kan bygga in ett helt gym under golvet.

Om det inte vore så att tanken på att bryta upp vårt golv ger mig djup ångest. På grund av en vattenskada fick vi göra det när vi köpt hus. Under några höstmånader fick vi bryta upp golvet ner till betongplattan. Hela familjen bodde i en husvagn på gården. Barnen fick sitta i garaget och äta sin morgongröt i underställ och fleecetröja. Samtidigt började jag jobba heltid efter att ha varit föräldraledig. Barnen skolades in på nytt dagis. Renovering om nätterna. Har aldrig varit så smal och olycklig. Så nej, ingen roddmaskin i vårt golv. Men jag gillar idén!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *