Sök
Stäng denna sökruta.

Supersyrran räddade helgen


Som sagt. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Men med en supersyster som kliver in och hänger med barnen så blir den bra perfekt ändå. Dottern har piggat på sig så Lisa barnvaktade några timmar så jag fick cykla och springa. Här berättar Jeanette om sina favorit intervaller som vi fick göra idag. Uppvärming cirka 25 minuter.

* Sedan 30 sekunder max – 30 sekunder gå/jogga. Sex gånger

* 20 sekunder max – 20 gå/jogga. Sex gånger.

* 10 sekunder max – 10 gå/jogga. Sex gånger.

* 70 sekunder max – 20 gå/jogga. Två gånger. Avslutade med lite skön nerjogg i solen.

Skönt träningspass!

(Jeanette – sorry att jag inte klippt bort början av filmen – kommer inte på något bra sätt. Men jag tycker det tillför lite glädje 🙂

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Supersyrran räddade helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *