Sök
Stäng denna sökruta.

Från flow till platt fall

Hann precis tänka att livet är bra perfekt. Solen lyste, jag flöt fram med min skrotcykel på en nysopad gata, vinden i ryggen.
Tänkte.
En arbetsdag till. Kan säkert springa på lunchen imorgon. Och mannen drar till USA, men jag kommer få värsta bästa helgen ändå. Mys med barnen. Och sedan har jag fixat barnvakt så de kommer få busa några timmar med bästa vännerna och jag får cykla och springa några timmar. Life is gooood.

Öppnar dörren hemma. “Mira har spytt på skolan idag”.

Jahapp. Från att varit i flow till att ha landat på ett golv. Helt plötsligt ser jag en vecka som ensamstående mamma med två kräksjuka barn, deadline på jobbet och motvind hela vägen framför mig.

Då landade MarathonMias blogginägg perfekt:

“Stressa inte. Ta det lugnt. Det är bara ett lopp. Inget står och faller med en minut hit eller dit. Eller ens en timme hit eller dit (som det faktiskt kan diffa på ett 16-mils lopp). På din väg mot målet har du levt. Du har utsatts för allt det som inte stod i schemat eller fanns i tanken. Både roligt och jobbigt. Det som kallas livet. Lev det! Var glad över nyanserna! Ta nyfiket emot kämpigheter och se vart det leder. Lev livet här och nu – det är alldeles för skört och värdefullt att planeras in i ett händelselöst schema utan känslor. Add-your-life.”

Kunde inte skrivit det bättre själv. Det löser sig. Kanske inte som man tänkt. Men det löser sig. På ett eller annat sätt. Life is good!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HEJ HEJ HÖFTEN!

Nu blir det julkalender i 24 dagar. Har samlat önskeinlägg så häng på. Men just imorgon ska jag göra lika många benböj, armhävningar

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *