Sök
Stäng denna sökruta.

Vilka ska vi välja?

Lördag kväll. Vad gör Lantto-sisters?

Hjo, vi tar ett glas vin och surfar cyklar. Sedan fastnade vi ett tag på några sidor om hur lång vevarmen ska vara. Eller inte vara. Men så hittade vi ett par trosor som vi tänkte beställa (se längst ner) och de ledde oss vidare in i t-shirt träsket. Vi inser att vi inte kan beställa alla. Vilka ska vi ta? Vad tycker du?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vilka ska vi välja?

    1. Haha, de två skulle passa på dig ännu bättre än på oss.
      Min gräns går vid 06.00 men när jag tassar ut i morgonsolen så har du redan varit igång en timme eller två. (Det får mig att undra om min son egentligen är din? Han tycker att 05.30 är en perfekt tid att stiga upp)

  1. Den röda ironman tröjan är min favorit än, just att kombon skjorta och strumpor ser så risigt ut det gör det hela ännu bättre.
    Trosorna är givna!

  2. Om ni nu måste välja bort en så tycker jag “i” var minst rolig. “Lost in transition” var lite fyndig. “I train while you sleep” skulle jag gärna vilja leva upp till:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *