Sök
Stäng denna sökruta.

Jag-ska-gå-och-träna-frisyren

Rätt ofta går jag till jobbet och gör ingenting åt mitt hår, för jag tänker att jag ska ju ändå träna på lunchen. Men de där dagarna som träningen inte blir av, eller när jag är lite krasslig då fortsätter jag ha min “jag-ska-gå-och-träna-frisyr” hela dagen.

Och ni kan ju föreställa er hur det blir när dagarna går, och veckorna. Jag har insett att jag nästan aldrig tar en dusch utan att ha tränat. Känslan är hela tiden att jag ska ju snart träna – så jag duschar då. Känns lite meningslöst att duscha utan att ha svettats innan. Nu kan ni föreställa er hur jag luktat de senaste dagarna …

Men idag har jag tränat på lunchen. Har ett skönt cykelpass och lite löpning i benen nu. Och så glad jag är. Energin är tillbaka. ÄNTLIGEN!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *